GNAVERE OG KANINER
RodiCare® basic
VivaVet ApS

Ved Sundet 4
DK-3060 Espergærde

Telefon: +45 3325 9400
Mobil: +45 4072 0440
e-mail: info@vivavet.dk
Kosttilskud
Pelleteret kosttilskud til kaniner og marsvin.

Anvendelse:
Den mest almindelige årsag til fordøjelsesproblemer hos kaniner og marsvin er fejlfodring. RodiCare® basic er pelleteret kosttilskud specielt udviklet til kaniner og marsvin, som har mave-/tarm-problemer på grund af forkert fodring. Det høje indhold af råfibre understøtter en naturlig fordøjelsesaktivitet, en naturlig brug af tænder, og opbygger næringsgrundlaget for den livsvigtige tarmflora. RodiCare® basic indeholder alle nødvendige vitaminer og mineraler. Produktets høje indhold af C-Vitamin er specielt vigtigt for marsvin. Den specielle urtemix understøtter fordøjelsen og stimulerer appetitten

Pakningsstørrelse
: 1000 g dåse.
RodiCare® instant
Fuldfoder i pulverform til svækkede planteædende smådyr
og kaniner.


Anvendelse:
RodiCare® instant er et fuldfoder i pulverform til planteædende dyr, som gnavere, marsvin, kaniner, chinchillaer og til planteædende reptiler og fugle. Til dyr, som i en periode ikke har appetit og ikke vil indtage føde på grund af sygdom eller efter operation.
RodiCare® instant kan også anvendes som fuldfoder til forældreløse ungdyr og som kosttilskud til svækkede dyr. RodiCare® instant giver energi og indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Det høje indhold af letfordøjelige råfibre og den specielt afstemte urteblanding fremmer fordøjelsen og appetitten.

Pakningsstørrelse:
Displayæske: 60 x 20 g
Dåse: 170 g
Dåse: 2 kg
RodiCare® akut
Kosttilskud til gnavere og kaniner.

Anvendelse:
Foder til smågnavere og kaniner indeholder i dag sjældent de fordøjelsesstimulerende urter, som er så vigtige for en naturlig fordøjelse. Urter, som dyrene normalt finder i den frie natur. RodiCare® akut supplerer den urtefattige ernæring med værdifulde sekundære plantestoffer. Gives i foderet eller direkte i munden.

Pakningsstørrelse:
15 ml flaske med pipette.